2710238098 6981566313 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 28, Τρίπολη tountopoulou@gmail.com
 
     
     
  Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ
''Είμαστε υπερήφανοι που το σχολείο μας είναι
το μακροβιότερο Κέντρο Ξένων Γλωσσών στην Αρκαδία.''

 
 
     
     
 
 
 
 
 
 
     
     
     
     
     
     
     
 

 

 


 

 
     
 
 
 
 
 
 
 
Αγγλικά - Γαλλικά - Ιταλικά - Γερμανικά - Ισπανικά - Ρωσικά Τρίπολη
Κέντρο Ξένων Γλωσσών Denise Tountopoulou
 
 
 
 Η ιστορία μας


Η σχολή ιδρύθηκε από την κα Έλενα Μαργιώλου-Τουντοπούλου το 1973, η οποία αφού ολοκλήρωσε πρόγραμμα σπουδών στο Πανεπιστήμιο του Michigan (ΗΠΑ) και αποφοίτησε με Άριστα, επέστρεψε στην Ελλάδα για να διδάξει την αγγλική γλώσσα σε διαπιστευμένα κέντρα ξένων γλωσσών στην Αθήνα και την Τρίπολη. Στη συνέχεια ίδρυσε τα δικά της σχολεία ξένων γλωσσών πρώτα στο Λεβίδι (πρώτο στην περιοχή) και μετά στην Τρίπολη (μεταξύ των πρώτων 5).

Η κυρία Έλενα Μαργιώλου-Τουντοπούλου δίδαξε πολλές γενιές μαθητών κατά τη διάρκεια της 40ετούς και πλέον διδακτικής της εμπειρίας, ήταν ένα από τα δύο ιδρυτικά μέλη του Συλλόγου Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Αρκαδίας, ανέπτυξε το δικό της διδακτικό υλικό και υπήρξε μέντορας πολλών δασκάλων που αργότερα άνοιξαν τα δικά τους ξενόγλωσσα σχολεία.

Ακολουθώντας τα βήματα της μητέρας της, η κυρία Ντενίζ Τουντοπούλου, ανέλαβε τη διεύθυνση του σχολείου στην Τρίπολη, αφού δίδαξε στο πλευρό της μητέρας της για αρκετά χρόνια. Έχοντας επιδοθεί στη βαθιά μελέτη της Διδασκαλίας Γλωσσών και της Διοίκησης Εκπαιδευτικών Μονάδων, το σχολείο προσφέρει προγράμματα ξένων γλωσσών με υπευθυνότητα και συνέπεια, εφαρμόζοντας τις πιο σύγχρονες προσεγγίσεις στην εκπαίδευση, ακολουθώντας τα υψηλότερα ευρωπαϊκά και επιστημονικά πρότυπα. Είμαστε υπερήφανοι που το σχολείο μας είναι το μακροβιότερο Κέντρο Ξένων Γλωσσών στην Αρκαδία. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Για οποιαδήποτε ερώτηση σε σχέση με τα προγράμματα σπουδών του φροντιστηρίου μας.
Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε και να απαντήσουμε σε ό,τι χρειάζεστε!

 
 
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
2710238098
 
 
   ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ