2710238098 6981566313 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 28, Τρίπολη tountopoulou@gmail.com
 
     
     
     
  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ

"Το ποσοστό επιτυχίας των ενηλίκων στο σχολείο μας είναι διαχρονικά 100%. "

 
     
     
 
 
 
 
 
 
     
     
     
     
     
     
     
 

 

 


 

 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Αγγλικά - Γαλλικά - Ιταλικά - Γερμανικά - Ισπανικά - Ρωσικά Τρίπολη
Κέντρο Ξένων Γλωσσών Denise Tountopoulou
 
 
 
 
 Προγράμματα ενηλίκων


Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία διδασκαλίας ενηλίκων καθιστώντας μας την ασφαλέστερη επιλογή για την επίτευξη των στόχων σας. Το ποσοστό επιτυχίας των ενηλίκων στο σχολείο μας είναι διαχρονικά 100%. 

Καλύπτονται όλα τα επίπεδα, από Αρχάριους μέχρι και Proficiency. Το χρονοδιάγραμμα και το κατάλληλο πρόγραμμα σπουδών προσαρμόζεται ανά περίπτωση βάσει των στόχων, των αναγκών και του χρόνου των σπουδαστών. 

 

 Proficiency Express για Ενήλικες

Το σχολείο μας έχει αναπτύξει ειδικά ταχύρρυθμα προγράμματα ενηλίκων για την απόκτηση πιστοποίησης επιπέδου Proficiency σε 3 με 8 μήνες για όσους έχουν μια βασική γνώση της γλώσσας. 

Κατανοώντας τις επαγγελματικές απαιτήσεις καθώς και τις καθημερινές υποχρεώσεις των ενηλίκων και τον περιορισμένο χρόνο τους, δημιουργήσαμε ένα ευέλικτο πρόγραμμα που με 2 ώρες την εβδομάδα επιτυγχάνεται τόσο η βελτίωση όλων των γλωσσικών δεξιοτήτων όσο και η επιτυχία στις εξετάσεις.

Επίσης στο σχολείο μας παρέχουμε προγράμματα προετοιμασίας για εξειδικευμένα πιστοποιητικά (IELTS, TOEFL, Anglia, Pearson), τα οποία είναι απαραίτητα για μεταπτυχιακές σπουδές ή μετεγκατάσταση στο εξωτερικό. 

 Αγγλικά για Ειδικούς Σκοπούς (ESP)

Τα μαθήματα Αγγλικών για Ειδικούς Σκοπούς αφορούν ενήλικες σπουδαστές και εστιάζουν στο λεξιλόγιο και τις γλωσσικές δεξιότητες που απαιτούνται για την αποτελεσματική επικοινωνία στον εκάστοτε χώρο εργασίας.

•Επικεντρώνεται περισσότερο στη γλώσσα παρά στη διδασκαλία της γραμματικής και των γλωσσικών δομών. Καλύπτει θέματα που ποικίλλουν από τη λογιστική ή την επιστήμη των υπολογιστών και την ιατρική έως τον τουρισμό, τη φιλοξενία και τις πωλήσεις. Στο ESP η διδασκαλία της Αγγλικής γλώσσας επικεντρώνεται σε μια θεματική σημαντική για τους σπουδαστές.

•Το πρόγραμμα ESP σχεδιάζεται κατόπιν αξιολόγησης των σκοπών, των αναγκών και των λειτουργιών για τις οποίες απαιτούνται τα αγγλικά, δίνοντας έμφαση στις δεξιότητες που χρειάζονται περισσότερο οι σπουδαστές να βελτιώσουν. 

 Business English

 

Οι δεξιότητες επικοινωνίας που αποκτώνται μέσω των Business English είναι απαραίτητες στο σύγχρονο περιβάλλον εργασίας. Η βελτίωση του επαγγελματικού λεξιλογίου και των γνώσεών σας θα σας βοηθήσει να εργαστείτε πιο αποτελεσματικά και να ανοίξετε νέες ευκαιρίες σταδιοδρομίας.

•Αυτό το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους σπουδαστές του να βελτιώσουν την παραγωγική τους επάρκεια στην αγγλική ακρόαση, ομιλία και γραφή, εμπλουτίζοντας το λεξιλόγιο τους με τις ορολογίες επιχειρήσεων. 

•Θα τους βοηθήσει να διεξάγουν επίσημες επιχειρηματικές διαπραγματεύσεις, επίσημες τηλεφωνικές συνομιλίες, να γράψουν επίσημα email, να βελτιώσουν τη σύνταξη αναφορών και τις δεξιότητές τους δημιουργίας παρουσιάσεων στα Αγγλικά. 

•Στοχεύει επίσης να εξοικειώσει τους σπουδαστές με το business etiquette στο χώρο εργασίας και να αναπτύξει μία συνολική κατανόηση της αγγλικής επιχειρηματικής κουλτούρας.

•Όσοι το επιθυμούν, μπορούν να συμμετάσχουν στις εξετάσεις Cambridge English: Business English Certificate (BEC). Το πιστοποιητικό αυτό αποδεικνύει στους εργοδότες ότι έχετε τις απαιτούμενες δεξιότητες της Αγγλικής γλώσσας για αποτελεσματική επικοινωνία στο εργασιακό περιβάλλον.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Για οποιαδήποτε ερώτηση σε σχέση με τα προγράμματα σπουδών του φροντιστηρίου μας.
Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε και να απαντήσουμε σε ό,τι χρειάζεστε.
 
     
 
 
 
 
 
 
Τηλέφωνο
+30 2710238098
 
     
 
Τοποθεσία
Πατήστε εδώ για να βρείτε την τοποθεσία μας.
 
     
 
Email
tountopoulou@gmail.com