2710238098 6981566313 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 28, Τρίπολη tountopoulou@gmail.com
 
 
 
 
 
 


ΑΓΓΛΙΚΑ


 


ΓΑΛΛΙΚΑ


 


ΙΤΑΛΙΚΑ


 


ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ


 


ΙΣΠΑΝΙΚΑ


 


ΡΩΣΙΚΑ


 
 
 
 
 
 
 
Κέντρο Ξένων Γλωσσών Denise Tountopoulou
Σχετικά με εμάς
 
 
 
 
 
     
 
...

Η ιστορία μας

Η σχολή ιδρύθηκε από την κα Έλενα Μαργιώλου-Τουντοπούλου το 1973, η οποία αφού ολοκλήρωσε πρόγραμμα σπουδών στο Πανεπιστήμιο του Michigan (ΗΠΑ) και αποφοίτησε με Άριστα...

...

Το όραμά μας

Στόχος μας είναι να εμπνεύσουμε και να παρακινήσουμε τους μαθητές μας να γίνουν αποτελεσματικοί χρήστες ξένων γλωσσών. Η προσέγγισή μας στη μάθηση είναι να προσφέρουμε...

...

Εκπαιδευτικό προσωπικό

Οι αφοσιωμένοι δάσκαλοί του σχολείου μας είναι σημαντικός παράγοντας για την επιτυχία μας. Οι ισχυρές επαγγελματικές τους δεξιότητες σε συνδυασμό με την άρτια προετοιμασία τους...

 
     
     
     
     
 
 
 
 
 
 
 
 
ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ
Προγρμάμματα Σπουδών
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
     
     
     
     
     
  ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ
Συνεργασίες
 
     
 

Το σχολείο μας συμμετέχει στις εξετάσεις όλων των αναγνωρισμένων πανεπιστημίων και φορέων πιστοποίησης γλωσσομάθειας έχοντας αναπτύξει στενές επαγγελματικές σχέσεις μαζί τους λαμβάνοντας όλη την υποστήριξη που παρέχουν για την αποτελεσματικότερη προετοιμασία των μαθητών μας. 

 
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ  
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
     
     
     
     
     
  ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ
Παροχές & εγκαταστάσεις
 
     
 

Έχοντας παραστάσεις από τις εξαιρετικές εγκαταστάσεις διεθνούς κύρους Πανεπιστημίων και σχολείων από Αμερική και Αγγλία προσπάθησα να δημιουργήσω ένα κέντρο ξένων γλωσσών ευρωπαϊκών προδιαγραφών και υψηλής αισθητικής με γνώμονα την ασφάλεια. Δόθηκε ιδιαίτερη προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια.

 
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ  
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
     
     
     
  Κάντε σήμερα την εγγραφή σας
Χαρίστε στο παιδί σας γνώση μέσα από ένα υπέροχο ταξίδι μάθησης...


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
 
     
     
     
     
 
 
 
 
 
  Είπαν για εμάς  
 
 
 
 
     
  Γιάννης Π.
 
     
  Είμαι πραγματικά χαρούμενος που επιλέξαμε το φροντιστήριο Denise για το παιδί μας. Η ατμόσφαιρα είναι φιλική και ενθαρρυντική, και το παιδί μας απολαμβάνει κάθε μάθημα.   
     
     
     
  Ελένη Κ.
 
     
  Το φροντιστήριο Denise είναι ο τόπος που βλέπω το παιδί μου να χαμογελάει και να είναι ενθουσιασμένο κάθε φορά που πηγαίνει εκεί. Οι δασκάλοι είναι φανταστικοί και καταφέρνουν να κάνουν τη μάθηση της ξένης γλώσσας πραγματικά διασκεδαστική και ενδιαφέρουσα.  
     
     
     
  Άννα Μ.
 
     
  Νιώθω ότι κάναμε την καλύτερη δυνατή επιλογή για το παιδί μας επιλέγοντας το φροντιστήριο Denise. Το παιδί μας βελτιώνει συνεχώς τις γλωσσικές του δεξιότητες και είναι φανερό πόσο χαρούμενο και αυτοπεποιθητικό είναι στο να επικοινωνεί στα αγγλικά.