2710238098 6981566313 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 28, Τρίπολη tountopoulou@gmail.com
 
     
     
  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
''Στο σχολείο μας θα απολαύσετε την εκμάθηση γλωσσών
από έμπειρους και φιλικούς καθηγητές ξένων γλωσσών.
''
 
 
     
     
 
 
 
 
 
 
     
     
     
     
     
     
     
 

 

 


 

 
     
 
 
 
 
 
 
 
Αγγλικά - Γαλλικά - Ιταλικά - Γερμανικά - Ισπανικά - Ρωσικά Τρίπολη
Κέντρο Ξένων Γλωσσών Denise Tountopoulou
 
 
 
 Διευθύντρια Σπουδών

Προέρχομαι από οικογένεια δασκάλων και παιδαγωγών με μεγάλη εκπαιδευτική παράδοση ευρέως γνωστή στην Αρκαδία, που διοικούσαν δημόσια και ιδιωτικά σχολεία. Έχοντας μεγαλώσει σε ένα περιβάλλον όπου η εκπαίδευση υψηλής ποιότητας ήταν στο επίκεντρο και η πρόοδος των μαθητών η προτεραιότητα, πάντα εκτιμούσα την αξία της παιδαγωγικής και ανέπτυξα υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στην εκπαίδευση και τους αποδέκτες της. Από τα πρώτα μου χρόνια, αγάπησα την αγγλική γλώσσα, ιστορία και πολιτισμό μέσω της μητέρας μου, η οποία διηύθυνε τα δικά της σχολεία ξένων γλωσσών τόσο στην Τρίπολη όσο και στο Λεβίδι (Ελλάδα), όπου δίδασκε την αγγλική γλώσσα και πολιτισμό για πάνω από 40 χρόνια.

Ως παιδί, τα καλοκαίρια, παρακολουθούσα εντατικά μαθήματα αγγλικών στη Φλόριντα (ΗΠΑ) για να βελτιώσω τις γλωσσικές μου δεξιότητες. Επιτυγχάνοντας την εισαγωγή μου στη Σχολή Αγγλικής Γλώσσας & Φιλολογίας του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ακολούθησα την κατεύθυνση Γλωσσολογίας καθώς στόχος μου ήταν να αποκτήσω βαθιά γνώση της αγγλικής γραμματικής, δομής και διδασκαλίας αυτής. Μετά την αποφοίτησή μου, αποφάσισα ότι το καλύτερο για την εκπαιδευτική και επαγγελματική μου εξέλιξη θα ήταν να επεκτείνω τις σπουδές μου πηγαίνοντας στο Ηνωμένο Βασίλειο, ώστε όχι μόνο να αποκτήσω καλύτερα προσόντα και να βελτιώσω τις διδακτικές μου δεξιότητες, αλλά και να εμβαθύνω στην κουλτούρα της γλώσσας που θα δίδασκα. Έτσι, επέλεξα να κάνω μεταπτυχιακό στη Διδασκαλία της Αγγλικής ως Ξένης Γλώσσας (TEFL) στο Πανεπιστήμιο του Lancaster. Με την ολοκλήρωσή του, αποφάσισα να προχωρήσω και σε δεύτερο μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Εκπαίδευσης στο King's College του Λονδίνου, καθώς φιλοδοξία μου ήταν πάντα να συνεισφέρω και να διευκολύνω τη διαδικασία διδασκαλίας και μάθησης. Και τα δύο Πανεπιστήμια βρίσκονται στις πρώτες θέσεις στους πανεπιστημιακούς πίνακες κατάταξης του Ηνωμένου Βασιλείου κατέχοντας πάντα μια θέση στο top 5.

Το 2015 ανέλαβα τη διεύθυνση του Σχολείου Ξένων Γλωσσών της μητέρας μου Έλενας Μαργιώλου-Τουντοπούλου στην Τρίπολη με τους μαθητές μας να πετυχαίνουν 100% ποσοστό επιτυχίας σε όλους τους αναγνωρισμένους φορείς πιστοποίησης γλωσσομάθειας σχεδόν σε κάθε εξεταστική περίοδο.

Από το 2008 ασχολούμαι και με υπηρεσίες μετάφρασης και επιμέλειας κειμένων στην Αγγλική γλώσσα. Έχω επιμεληθεί άρθρα για επιστημονικά περιοδικά καθώς και επιστημονικά βιβλία, έχω μεταφράσει διδακτορικές και μεταπτυχιακές διατριβές καθώς και ένα βιβλίο Μακροοικονομίας 900 σελίδων για τις εκδόσεις Πατάκη. 

Θεωρώ τον εαυτό μου ως τον πρεσβευτή για κάτι σοβαρό και σημαντικό, και αυτό αντικατοπτρίζεται στον τρόπο που διδάσκω και στον τρόπο που ανταποκρίνονται οι μαθητές μου, καταφέρνοντας να αναπτύξω μια υπέροχη σχέση με μαθητές, γονείς και συναδέλφους. Η ανάπτυξη δημιουργικών μαθημάτων και καλά μελετημένων προγραμμάτων διδασκαλίας λαμβάνοντας υπόψιν τις εξατομικευμένες ανάγκες των μαθητών μου έχει αποδειχθεί εκπαιδευτικά αποτελεσματική οδηγώντας τους μαθητές μου στην επίτευξη των προσωπικών τους στόχων. 

Επιδιώκοντας την αρίστευση, με ενδιαφέρει πάντα η εκπόνηση ακαδημαϊκών εργασιών, η δια βίου μάθηση και επαγγελματική εξέλιξη. Για το λόγο αυτό συμμετέχω ενεργά στην παρακολούθηση μαθημάτων, συνεδρίων και σεμιναρίων που προσφέρονται από διάφορα αναγνωρισμένα πανεπιστήμια και εκπαιδευτικά ινστιτούτα σε όλο τον κόσμο. 

 Το όραμά μας


Οι αφοσιωμένοι δάσκαλοί του σχολείου μας είναι σημαντικός παράγοντας για την επιτυχία μας. Οι ισχυρές επαγγελματικές τους δεξιότητες σε συνδυασμό με την άρτια προετοιμασία τους και το γνήσιο ενδιαφέρον τους για τους μαθητές μας κάνουν την ομάδα μας να ξεχωρίζει. Είναι όλοι πιστοποιημένοι καθηγητές ξένων γλωσσών, άρτια καταρτισμένοι και με πολύχρονη εμπειρία στη διδασκαλία αλλά και την προετοιμασία των υποψηφίων για τις εξετάσεις. Στο σχολείο μας θα απολαύσετε την εκμάθηση γλωσσών από έμπειρους και φιλικούς καθηγητές ξένων γλωσσών.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Για οποιαδήποτε ερώτηση σε σχέση με τα προγράμματα σπουδών του φροντιστηρίου μας.
Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε και να απαντήσουμε σε ό,τι χρειάζεστε!

 
 
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
2710238098
 
 
   ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ